Wil jij ook een Foodtruck voor de deur?

Foodtrucks zijn voor elke gelegenheid in te zetten.

Of het nou om een braderie, markt, festival, bruiloft of bedrijfsfeest gaat, een foodtruck is een echte eyecatcher en sfeermaker. Ook maakt het niet uit of het een groot of klein evenement is, want foodtrucks hebben een groot productievermogen veel gerechten per uur uitserveren. 

Verwacht je meer mensen? Dan huur je gewoon onze twee trailers of meer. We zetten vier grote voordelen van een foodtruck op je evenement op een rij:


Sfeervol


Foodtrucks zijn echte sfeermakers. Want zeg nou zelf: zo’n omgebouwde trailer, in een opvallende kleur en helemaal mooi aangekleed, ziet er toch te gek uit? 
Met een foodtruck kun je precies de stijl of het thema dat bij jouw evenement past pakken.
Daarnaast kunnen jouw gasten zelf hun eten afhalen, wat ervoor zorgt dat ze een veilig rondje lopen en zo meer mensen informeel spreken dan wanneer ze de hele avond op één plek aan tafel zouden zitten.

Fotogeniek


Naast het feit dat foodtrucks echte sfeermakers zijn, zijn ze ook ontzettend fotogeniek. Dankzij de bouw en aankleding zijn de trailers van toegevoegde waarde op elke locatie. Want je hoeft er eigenlijk alleen maar een neer te zetten en je hebt al een mooie achtergrond voor foto’s. Maar je kunt ze ook op allerlei manieren aankleden en versieren, zodat het precies binnen het thema van jouw onderneming of bruiloft past.

Diversiteit


Elk evenement is anders, dus de catering moet ook telkens anders zijn. En met het inzetten van een of meerdere foodtrucks is die keuze is eindeloos! 

Zo wil je op een bedrijfsborrel misschien wel wat klassieke borrelhapjes serveren, terwijl je op een bruiloft liever iets meer uitpakt. Door 1 of meerdere foodtrucks in te zetten, kun je op een creative manier verschillende soorten maaltijden aanbieden. Op deze manier hebben je gasten ruim aanbod en kunnen ze zelf kiezen wat ze eten. 

Kortom: er is altijd wel iets te vinden wat bij jouw evenement aansluit.


Origineel


Vaak zit je vast aan een cateraar bij een mooie locatie. Met een foodtruck kun je veel helemaal zelf regelen. Ook krijg je voor je geld, want in plaats van bijvoorbeeld een lopend buffet, kun je in foodtrucks zelf bepalen wat en waar je uitserveert wat direct voor de neus van je klanten of gasten wordt klaar gemaakt! Verser kan niet en zo veel leuker om te zien.